Dr. Viviana Iordache, medic specialist dermatolog

Am ales sa lucrez in domeniul frumusetii pentru ca iubesc oamenii si imi propun, in fiecare zi, sa va fac viata mai frumoasa. Fiecare dintre noi are ceva special, suntem unici prin calitatile noastre umane, insa sunt lucruri pe care le putem pastra doar avand mare grija de ele si pretuindu-le cu adevarat.

Lucrez de peste 15 ani in domeniul dermatologiei estetice si pasiunea pentru aceasta meserie ma determina sa evoluez permanent si sa va adu, in premiera, cele mai inovatoare tratamente dermato-cosmetice. Tot ceea ce fac, fac cu si din respect pentru organismul uman, pe care il consider o minune ale carui mistere le descopar mereu cu mare bucurie.

 Consider ca scopul tratamentelor dermato-cosmetice este acela de a face pacientii sa arate bine, relaxati si proaspeti, dar fara a avea un efect vizibil al aplicarii unor astfel de tratamente. Preventia, monitorizarea si tratarea precoce a bolilor este la fel de importanta ca tratamentul afectiunilor avansate.

De aceea am creat pentru tine Centrul de Excelenta in Dermatologie si Medicina Estetica DermaLife si sunt fericita sa pot spune ca este locul in care, impreuna cu echipa mea, facem performanta cultivand frumusetea. DermaLife este locul in care imbinam fericit rigoarea si prudenta dermatologului cu delicatetea si inovatia esteticianului. Sustinem modul de lucru bland, treptat si sigur, dar eficient, de conservare si regenerare a sanatatii si frumusetii.

Imi face placere sa va impartasesc faptul ca ma mandresc cu pacientele mele cu care am pornit la drum acum 15 ani si care arata acum, cel putin la fel de bine ca atunci.

Va marturisesc ca sunt un promotor al tehnicilor medicale de ultima ora. Ca o dovada a acestui lucru am fost primul utilizator de Hialuronidaza in indepartarea depozitelor nedorite de Acid hialuronic, primul utilizator al aplicatiilor Toxinei botulinice in tratamentul cicatricilor hipertrofe si cheloide in perioada 2008-2009 si primul medic specialist dermatolog care a folosit Acid Hialuronic pe noi teritorii ( cearcane, maxilar) intre anii 2006-2007.

Experienta mea in domeniu si traiectoria profesionala este cartea mea de vizita. Dincolo de toate acestea, pretuiesc relatia cu fiecare pacient in parte si mi-as dori sa faci si tu parte din comunitatea DermaLife.

Despre mine:

Am absolvit Facultatea de Medicina in anul 1995 si am facut specializare in dermatologie la Spitalul Clinic Colentina. In decursul anilor, am lucrat alaturi de alti colegi medici dermatologi recunoscuti pe plan national, in diverse clinici cu notorietate in Romania si unde mi-am pus amprenta ca specialist. In 2011 am fondat Dermalife - Centrul de Excelenta in Dermatologie si Medicina Estetica alaturi de MedLife, cel mai mare operator in piata serviciilor medicale private. Sunt membru fondator si trezorier al Societatii Romane de Medicina Estetica si Dermatologie chirurgicala din 2001, membru al Societatii Romane de Dermatologie din 1996, membru al Societatii Europene de Dermatologie din 2003 si membru al Uniunii internationale de medicina Estetica in 2005. De asemenea, din 2009 sunt membru al Academiei Americane de Dermatologie. Din anul 2012 am devenit trainer national si lider de opinie pentru Botox si acizii hialuronici Juvederm Allergan.

Va astept cu drag la DermaLife, locul in care Frumusetea ta e pe maini bune!