Marirea buzelor cu Acid Hialuronic la DermaLife

Mărirea buzelor cu Acid Hialuronic
Tehnică modernă de injectare, medici specialiști

Acidul hialuronic asigură un efect vizibil de la 6 până la 18 luni, fără riscuri și se resoarbe lent.

Buzele bine conturate și în armonie cu restul trăsăturilor sunt cea mai nouă tendință în materie de frumusețe. Modificarea aspectului buzelor se realizează prin injectarea unor substanțe care dau contur și volum. Aceste produse nu au risc de alergii și sunt foarte bine acceptate de organism.

Tehnica folosită constă în injectarea cu un ac fin a acidului hilaluronic, substanța care mărește volumul buzelor, dinspre exterior spre partea centrală. Procedura este nedureroasă, durează aproximativ 20 minute, se realizează sub anestezie locală și nu necesită internare. După injectare, masajul buzelor ajută la dispersarea uniformă a substanței. Machiajul sau rujul se pot aplica imediat. Recuperarea este rapidă, rezultatele sunt vizibile imediat, dar rezultatul final apare după 2-3 zile, când edemul datorat injectării se remite.

După augmentare este posibilă apariția unor discrete echimoze la locul de înțepătură sau înroșire. Toate aceste fenomene se remit în câteva zile. Această procedură este foarte bine tolerată de pacientă deoarece substanțele de înaltă calitate injectate nu dau alergii sau fenomene de respingere. Mărirea buzelor va da un aspect de întinerire facială totală. Întregul chip va radia frumusețe și prospețime.

Acidul hialuronic asigură un efect vizibil de la 6 până la 18 luni, fără riscuri și se resoarbe lent.

Ai nevoie de mai multe informații ?

Solicită sfatul specialistului

Medicii care realizează această procedură

Pop Raluca Medic Specialist
Pop Raluca
Tehnician 2 Dermalife Oradea
Tehnician 2 Dermalife Oradea

Alte Proceduri

Vezi alte soluții eficiente disponibile în clinică