Estetica la DermaLife

Estetică

Abordare complexă și multidiciplinară a pacientului precum și tehnologiile performante de diagnostic

Consultația reprezintă primul pas în abordarea globală a pacientului, iar rezultatul este un plan de management caracterizat prin recomandari de nutriție, fotoprotecție, utilizare de creme personalizate și tehnologii moderne.

Această abordare complexă și multidiciplinară a pacientului precum și tehnologiile performante de diagnostic și tratament contribuie atât la creșterea calității vieții pacientului cât și la siguranța și eficiența tratamentelor realizate în Centrul DermaLife.

Toate intervențiile sunt precedate de un consult medical specializat pentru evaluarea atentă a stării de sănătate, a stabilirii indicațiilor și contraindicațiilor.

În Clinica DermaLife sunt asigurate servicii medicale particularizate în funcție de nevoile pacientului – pacientul ,,pleacă” cu o serie de recomandări concrete și aplicabile imediat, recomandări referitoare la dietă, modul de îngrijire a tenului și produsele recomandate precum și regulile de expunere la soare etc.

Patologia dermato cosmetică acoperită este reprezentată de epilare, remodelare corporală (celulită, laxitate post sarcină sau post cură de slăbire, vergeturi), modificările asociate cu procesul de îmbătrânire al pielii (riduri, laxitate, pete, pori dilatați, vase sparte etc.), cuperoză și rozacee sau cicatrice post acnee.

Cu ajutorul tehnologiilor Laser se asigură tratamentul complex al leziunilor vasculare indiferent de tip sau localizare, prin prezența simultană în Centrul DermaLife a două platforme de referință la nivel mondial – Vbeam Perfecta și Gentle Max Pro, aspect unic în România!

Platforma laser Gentle Max Pro, combinație unică de două tipuri de laser în aceeași platformă, permite obținerea de rezultate rapide și durabile. Aceasta se folosește pentru combaterea pielii lăsate de pe față și corp, pentru epilare, tenul pătat și neuniform, pentru tratamentul leziunilor vasculare și a rozaceei, precum și pentru tratamentul laser al onicomicozei.

De asemenea, în Centrul DermaLife se realizează injectări cu toxină botulinică și acid hialuronic, elemente esențiale în cadrul unui program anti aging complex și adaptat nevoilor pacientei.

Procedurile anti aging și de skin rejuvenation în Clinica DermaLife se caracterizează prin mai multe aspecte: non invazive, fără durere și fără anestezie, cu efecte care corespund cu aspectul natural al pacientului, caracterizate prin stimularea sintezei de colagen și acid hialuronic propriu, fără perioadă de recuperare, care pot fi efectuate și în perioada de vară, destinate corectării semnelor asociate cu procesul de îmbătrânire a pielii ( riduri, pete, pori dilatați, vase sparte, piele aspră etc.).

Pacientul din Centrul DermaLife beneficiază de absolut toate serviciile în condiții de eficiență și de siguranță maximă, ca urmă a combinației de medici bine pregătiți, personal mediu corespunzător și adecvat, tehnologie ultramodernă.

Ai nevoie de mai multe informații ?

Solicită sfatul specialistului

Medicii care realizează această procedură

Pop Raluca Medic Specialist
Pop Raluca
Tehnician 2 Dermalife Oradea
Tehnician 2 Dermalife Oradea

Alte Proceduri

Vezi alte soluții eficiente disponibile în clinică