Laser Skin Rejuvenation la DermaLife

Laser Skin Rejuvenation

Tratamente laser pentru modificările asociate cu procesul de îmbătrânire al pielii (skin aging)

Procesul de skin aging sau de îmbătrânire a pielii se caracterizează prin dezvoltarea de riduri, modificări de textură (pielea devine aspră, lipsită de tonus, cu porii dilatați) și modificări de culoare (dezvoltarea de pete maronii și apariția de vase de sânge sparte).

Modificările caracteristice procesului de îmbătrânire (skin aging) sunt prezente în special la nivelul zonelor expuse în mod constant agresiunilor externe, respectiv fața și gâtul, decolteul și dosul mâinilor.

1. Ce înseamnă rejuvenarea facială?

Photorejuvenation constă în tratamentul simultan , în aceeași intervenție laser al mai multor modificări asociate cu procesul de skin aging, respectiv corectarea ridurilor și a laxității cutanate, îndepărtarea vaselor de sânge sparte și a petelor maronii etc.

2. Ce avantaje au intervențiile laser?

Intervențiile laser în scop de skin rejuvenation (photorejuvenation) se realizează cu tehnologii avansate, care înglobează rezultatul unor activități de cercetare și dezvoltare complexe!

În Clinica DermaLife Băneasa există gama completă de tehnologii laser necesare abordării globale a procesului de îmbătrânire a pielii – Vbeam Perfecta (cu lungimea de undă Pulsed Dye Laser 595nm) și Gentle Max Pro (cu 2 lungimi de undă, Alexandrite 755 nm și Nd – YAG 1064 nm), o combinație unică pentru sănătatea și frumusețea pielii!

La Dermalife Băneasa, echipa de medici dermatologi cu experiență profesională bogată recomandă pacienților (după o consultație prealabilă) un tratament personalizat și individualizat, adaptat și modulat permanent, cu efecte globale și simultane asupra tuturor modificărilor asociate cu procesul de îmbătrânire.

Abordarea procesului de îmbătrânire se face personalizat, prin recomandarea unui anumit stil de viață și un regim alimentar individualizat, evitarea expunerii excesive la soare și interzicerea expunerii la solar, utilizarea corectă a mijloacelor de fotoprotecție și a produselor dermatocosmetice adaptate vârstei și tipului de ten, precum și prin intervenții laser non invasive de skin rejuvenation (fotoîntinerire).

Intervențiile laser de tip Photorejuvenation realizate în Clinica DermaLife Băneasa determină o stimulare non invazivă a sintezei de colagen și acid hialuronic proprii pielii, iar rezultatele obținute sunt naturale și de lungă durată!

Intervențiile sunt non invazive, respectiv energia laser acționează la nivelul dermului iar epidermul rămâne intact (ceea ce determină absența reacțiilor adverse determinate de distrugerea epidermului, de tip cicatrice, durere, infecții, modificări de pigmentare etc.).

În concluzie, avantajele principale ale intervențiilor laser de Photorejuvenation (skin rejuvenation) realizate în Clinica DermaLife Băneasa sunt următoarele:

  • echipă de medici dermatologi cu experiență, care utilizează tehnologii laser ultramoderne, eficiente și sigure,
  • efecte terapeutice și preventive prin abordare complexă și completă, a tuturor modificărilor asociate cu procesul de îmbătrânire (riduri, pori dilatați, pete pigmentare, aspect neomogen etc.)
  • aspect natural prin stimularea sintezei de colagen și acid hyaluronic proprii pielii,
  • fără durere și fără anestezie, nu necesită pansamente post intervenție,
  • down time social și profesional zero, nu necesită perioadă de recuperare și pacientul își poate relua activitatea imediat.

Ai nevoie de mai multe informații ?

Solicită sfatul specialistului

Medicii care realizează această procedură

Pop Raluca Medic Specialist
Pop Raluca
Tehnician 2 Dermalife Oradea
Tehnician 2 Dermalife Oradea

Alte Proceduri

Vezi alte soluții eficiente disponibile în clinică