tehnologie GentleMaxPro la DermaLife

Gentle Max Pro – Sistem Integrat Pentru Tratamente Estetice

Frumusețea este un lucru delicat, care trebuie tratat cu blândețe.

De aceea, la DermaLife investim permanent în tehnologie inovativă, atât pentru confortul pacienților, cât și pentru tratamente cât mai eficiente. Cea mai nouă achiziție a noastră este GentleMax Pro, un sistem integrat pentru tratamente estetice, potrivit pentru:

Rejuvenare facială
După vârsta de 30 de ani pielea începe să își piardă din elasticitate, rejuvenarea facială venind să încetinească acest proces. Lipsit de durere și fără să fie invaziv, acest tratament ajută la întinerirea pielii.

Pete pigmentate
Bucură-te de un ten luminos și curat chiar și după 40 de ani. Petele inestetice apărute în urma expunerii la soare sau îmbătrânirii pielii au o rezolvare ușoară.

Epilare definitivă prin tehnologia laser, nouă pentru DermaLife. Cele 2 lungimi de unde asigură rezultate și pe ten mai închis. Un alt avantaj este dat de spotul mare (unitatea de măsură pentru suprafața de acțiune) – lucru care se traduce în ședințe mai scurte.

Probleme vasculare
GentleMax Pro are 2 lungimi de undă și, împreună cu aparatul V-Beam, ne permite să tratăm diferite tipuri de vase inestetice.

Tehnologie de ultimă generație

Aparatul GentleMax Pro aduce nenumărate îmbunătățiri tratamentelor estetice, printre care viteza de lucru și optimizarea rezultatelor datorită sistemul de livrare a lungimii de undă. Acesta este mai rapid și permite tratatea mai multor pacienți în același timp – ceea ce înseamnă că îți va fi mult mai ușor să te programezi pentru o ședință. Cele mai bune rezultate în ceea ce privește epilarea definitivă sunt garantate de sistemul Large Spot Delivery. Mai mult, tratamentele vasculare și ale leziunilor pigmentare epidermale multiple pot fi optimizate și mai bine pentru ca tu să vezi rapid rezultatele pe care ți le dorești.

GenteleMax Pro - Sistem multi-undă premium

Avantaje Pro:

  • Viteză, eficiență și versatilitate.
  • Creată să realizeze tratamente la standard înalt, platforma GentleMax Pro oferă o viteză, putere și versatilitate a tratamentului mai mare decât oricare alt sistem laser cu mai multe lungimi de undă, lucru pe care îl vei simți de fiecare dată când ne vei vizita.

Cea mai nouă tehnologie

  • GentleMax Pro oferă o gamă variată de tratamente de la epilare definitivă (pe toate fototipurile) până la tratamentul leziunilor benigne pigmentare și vasculare.
  • Datorită tehnologiei performante cu care este echipat, sistemul permite tratamente rapide și extrem de eficiente.

Aparatul cu sistem Dynamic Cooling Device (DCD) Large Spot

Tehnologie avansată. Putere adevărată. Rezultate reale.

Niciun alt sistem de pe piață cu multi-lungimi de undă nu poate oferi viteza, eficacitatea și versatilitatea oferite de GentleMax Pro. Comparat cu alte sisteme similare, se poate vedea diferența.

Epiderma este protejată la fiecare pas. GentleMax Pro asigură o temperatură joasă, constantă, și o răcire controlabilă a epidermei – pulverizând selectiv straturile superioare cu un spray pe bază de criogen. Acest lucru permite o atenție deosebită față de pielea ta în orice moment al tratamentului.

Ai nevoie de mai multe informații ?

Solicită sfatul specialistului

Alte Tehnologii

Vezi alte tehnologii eficiente disponibile în clinică

Aparatul UltraPulse Alpha - liderul alfa al pachetelor laser concepute pentru îngrijirea pielii

Morpheus8 - cea mai nouă tehnologie de radiofrecvență & microneedling din lume

FOTO FINDER - State of the art în diagnosticul tumorilor cutanate