Tehnologie Morpheus8 la DermaLife

Morpheus8 - cea mai nouă tehnologie de radiofrecvență & microneedling din lume

În cadrul clinicilor DermaLife, pacienții pot beneficia de tratamente estetice revoluționare asistate de prima tehnologie inteligentă din lume de anti‑aging, Morpheus8.

De când a primit aprobarea FDA în 2018, Morpheus8 a devenit unul dintre cele mai renumite tratamente de rejuvenare a pielii. Pentru îndeplinirea obiectivului său principal, Morpheus combină două tehnici, microneedling și radiofrecvență fracționată (RF).

Ce reprezintă Morpheus8?

  • Morpheus8 este un nou dispozitiv de remodelare subdermică adipoasă (SARD) care remodelează și conturează fracționat fața și corpul. Morpheus8 este folosit în tratamentele dermatologice eficiente, sigure și non-chirurgicale care urmăresc îmbunătățirea laxității pielii corpului. Acționează la nivelul dermului profund, cu adâncime de penetrare programabilă și stimulează producția de colagen și elastină. Scopul procedurii cu Morpheus8, indiferent de vârsta pacientului, este acela de a transforma tenul cu imperfecțiuni, într-unul tonifiat și regenerat în profunzime.
    Morpheus8 este primul și singurul dispozitiv din lume care modelează și reduce grăsimea subdermică. Este destinat atât tratamentelor pentru față, cât și pentru corp: linii fine, riduri, pete pigmentare, cicatrici provocate de acnee, vergeturi și celulită. De asemenea, laxitatea abdominală după naștere este o altă zonă pe care Morpheus8 o poate îmbunătăți.
  • Dispozitivul este compus din 24 de microace prin care se livrează energie de tip radiofrecvență. Energia utilizată pătrunde în stratul profund al pielii și declanșează un proces natural de vindecare.

Mai multe informații disponibile aici.

Alte Tehnologii

Vezi alte tehnologii eficiente disponibile în clinică

Aparatul UltraPulse Alpha - liderul alfa al pachetelor laser concepute pentru îngrijirea pielii

FOTO FINDER - State of the art în diagnosticul tumorilor cutanate