Chirurgie la DermaLife

Chirurgie

Tehnologiile existente permit realizarea de tratamente personalizate, fără durere și fără perioadă de recuperare post intervenție

Inaugurat în 2011 ca parte a Sistemului Medical MedLife, Centrul de Excelență în Dermatologie și Medicină Estetică DermaLife este un centru de referință din România în materie de servicii integrate pentru sănătatea și frumusețea femeii, iar misiunea DermaLife este ,,sănătate și frumusețe prin prevenție și tehnologie”.

Centrul DermaLife reprezintă combinația ideală dintre echipa medicală multidisciplinară și tehnologia ultramodernă, și pune la dispoziția pacientelor o gamă completă de investigații și tratamente, de la dermatologie clinică și chirurgicală până la dermatologie estetică.

Serviciile medicale integrate și abordare holistică a pacientelor, de la dermatologie si cosmetică medicală la ginecologie si chirurgia mamară, determină acoperirea în totalitate a ariei de servicii medicale care vizează frumusețea și sănătatea femeii în Centrul DermaLife.Tehnologie ultramoderna la DermaLife

Unicitatea Centrului DermaLife este dată de combinația perfectă dintre echipa multidisciplinară și tehnologiile existente în Centrul DermaLife. Echipa multidisciplinară este o echipă extinsă, cu decenii de experiență cumulate, cu participare activă la congrese naționale și internaționale, autori de articole si prezentări, studii și cărți de specialitate, cu o bogată activitate academică și de cercetare, fiind veritabile nume de referință la nivel internațional.

Tehnologiile existente în Centrul DermaLife permit realizarea de tratamente individualizate și personalizate, și adaptate necesităților concrete ale pacientului, fără durere și fără perioadă de recuperare post intervenție.

Centrul DermaLife acoperă o gamă amplă de intervenții și tratamente. Astfel, pacienții pot beneficia de tratamentul adecvat pentru diverse afecțiuni dermatologice comune precum rozaceea, acneea, verucile, papiloamele sau psoriazisul, se efectuează tratamente intervenționale (excizii chirurgicale cu examen histopatologic, cauterizări, drenaje) precum și examen cutanat dermoscopic pentru diagnosticul și supravegherea periodică a nevilor atipici (“alunițe periculoase”) și a cancerului de piele.

De asemenea, pacientele au la dispoziţie o echipă de medici ginecologi în vederea rezolvării afecțiunilor specifice, dar și medici în sfera de chirurgie mamară pentru o abordare complexă a patologiei femeii.

Ai nevoie de mai multe informații ?

Solicită sfatul specialistului

Medicii care realizează această procedură

Ionescu Noela Elena Medic Primar
Ionescu Noela Elena
Pelinaru Adrian
Pelinaru Adrian
Banica Alexandru Mihai
Banica Alexandru Mihai
Abdulazis Turan
Abdulazis Turan
Issa Raid
Issa Raid

Alte Proceduri

Vezi alte soluții eficiente disponibile în clinică